Прокурора відкликано за спробу дослідити докази обвинувачення проти Димитрія Сидора (фотокопія “Вказівки для СБУ від прокурора”)

Вивчення матеріалів судового переслідування Димитрія Сидор.

Чи має право громадянин України в законний спосіб вимагати відновлення себе в своїх законних правах?

Тих правах, котрих він був позбавлений під час комуністичного сталінського терору в Закарпатті!

Чи публічне звернення громадянина України, з закликом відновлення своїх прав – є завжди і відразу кримінальний злочин?

Чому слідством так і не було встановлено “реальної мети зібрання 1-го та 2-го Европейських Конгресів Підкарпатських Русинів в 2008р.?”

В Закарпатті офіційно змінені границі і назви адміністртивних одиниць, котрими є райони Краю.

 Однак ніякого всеукраїнського референдуму не проводилося. Чому?

Так само відновлення дорадянської назви Закарпатської області не потребує жодного всеукраїнського референдуму.

В процесі суда над рішенням русинів 2 ЄКПР 25 жовтня 2008 року, прокурор С. Зовдун затребував від СБУ документи, на які посилаються русини: Меморандум 2 ЄКПР, Сен-Жерменський Договір від 10.09 1919 р.; Тріанонський договір від 1920 р., Конститу-ційний Закон №328 від 22.10.1938 р., Договір між СССР і ЧСР від 29.06 1945 р., та результати Закарпатського обласного референдуму від 1 грудня 1991 року. А также допити свідків.

За такий законний запит-вказівки прокурор був зміщений з місця роботи, бо цим зруйнував би політично вмотивовне судове переслідування свящ. Димитрія Сидора та 109 делегатів-русинів 2 ЄКПР від 25 жовтня 2008 року.

Прокурора Сергія Петр. Зовдуна, з відділу нагляду за додержанням законів органів СБУ, відкликано було в 2009 році з місця роботи за спробу справедливо дослідити докази обвинувачення проти Димитрія Сидора, зібрані СБУ.

Жрідло: Telegra.ph Прокурора відкликано за спробу дослідити докази обвинувачення проти Димитрія Сидора (фотокопія “Вказівки для СБУ від прокурора”)

redactor

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Next Post

РУСИНСЬКИЙ НАРОД ВТРАТИВ ВСІ СВОЇ ПРАВА, ІСНУЮЧІ ДО 1945 РОКУ, А ТОМУ БУДЬ ЯКЕ НАГАДУВАННЯ РУСИНАМИ ПРО ВТРАЧЕНІ ПРАВА РУСИНСЬКОГО НАРОДУ Є… ПРОТИЗАКОННИМИ І КАРАЮТЬСЯ ЗГІДНО КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ. (Вирок, фотокопія)

Вт Янв 2 , 2024
Share on Facebook Tweet it Share on Reddit Pin it Email (Вирок Апеляційного СУДУ Закарпатської областї в справі ДИМИТРІЯ СИДОРА, 19 березня 2012 року, м. Ужгород (фотокопія) На підставі Договору від 29.06.1945 року про передачу Підкарпатської Русі (сьогодні Закарпаття) від ЧСР до СССР, і далі до УРСР в 1946 році, […]

You May Like

Актуальноє:

Translate »