Русинська національна культура ще раз зафіксована ООН/ЮНЕСКО, як одна з культур народів світу. 16.02.2022


Молода русинка Мирослава Копинець – карпато-русинська співачка, солістка Закарпатського народного хору, стала визнаною такою в Енциклопедії музики та культури SAGE International Encyclopedia of Music and Culture. Вона була видана в США в 2019 році і налічує понад 1200 сторінок. Ця енциклопедія представляє ключові поняття у вивченні музики в її культурному контексті та надає введення в дисципліну етномузикології, її методи, проблеми та її внесок у знання та розуміння світових музичних культур, стилів і практики. Вітаємо Мирославу Копинець русинську етноспівачку з міжнародним визнанням, та й що цим русинська національна культура ще раз зафіксована ООН/ЮНЕСКО, як одна з культур народів міра. Русинська національна культура єще раз зафіксована ООН/ЮНЕСКО, як єдна из культур народôв міра. Молода русинка Мирослава Копинець – карпато-русинська співачка, солістка Закарпатського народного хору, стала визнанôв такôв в Енциклопедії музикы и культуры SAGE International Encyclopedia of Music and Culture. Она была издана в США в 2019 годі и насчитує выше 1200 страниць. Сися енциклопедія представляє ключові понятія у изученію музикы в єя́ культурному контексті и вводит в дисципліну етномузикології, єя́ методы, проблемы и єя́ внесок в знаніє и разумініє світовых музичных культур, стилюв и практикы. Вітаєме Мирославу Копинець русинську етноспівачку из межинародным признанієм, та й что сим русинська національна культура єще раз зафіксована ООН/ЮНЕСКО, як єдна из культур народôв міра.

redactor

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Next Post

Заявленіє (Выголошіня) Президента Карпаторусинського общества в США, поддержанноє Закарпатськым областным подкарпато-русинськым обществом имени Кирила и Мефодія.

Вс Фев 27 , 2022
Share on Facebook Tweet it Share on Reddit Pin it Email Приносиме вам заявленіє Джона Ріґеттія, президента Карпаторусинського общества в Споєных штатах Америкы, односно ситуації на Украйині.„Як бездержавный народ русинов із сполочнôв історійôв у реґіоні, мы, Карпатськы Русины, сто́йиме за жителів Укра́йины – етнічных Укра́йинцюв єднако, як за Неукрайинцюв, но […]

You May Like

Актуальноє:

Translate »